winter waardepunt

De Grote ZUT-koek: een heerlijke grote gevulde koek gemaakt van speltmeel, huisgemaakte hazelnootspijs en verrijkt met pecannoten. Gemaakt om te delen en het verhaal levend te houden tot 2109, als het geheime recept wordt onthuld.

zutkoek foto voor bij zomeraanbiedingen

Benieuwd naar het verhaal? Lees dan onze ZomerNieuwsbrief

In de zomermaanden juli en augustus van 2018 heeft de ZUTkoek een zonnige prijs van € 7,50 i.p.v. 7,95

De Smit-Kroket: sinds de opening van het BroodCafé nabij het station in Zutphen, alweer 3 jaar geleden, heeft het Driekant assortiment een rijke uitbreiding gekregen. Zo is de ‘Smit-Kroket’ geboren. De echte authentieke Kroket zoals hij vroeger door vele banketbakkers werd gemaakt.

Maak nu gebruik van onze actie in het BroodCafé!

Verse biologische friet met een echte huisgemaakte Smit-Kroket. Keuze uit rundvlees, zalmrisotto of gerookte tofu, incl. mayonaise uit eigen keuken voor € 6,50! 

12 december 2017 in Antropia Driebergen

“Wat de maatschappij de komende 21 jaar van ons vraagt en wij zelf kunnen realiseren“

Ter ere van de 21e verjaardag van Driekant Ambachtscentrum

21fonteinen

Lees er over op de Fontein 21 website.

Aandacht voor ons dagelijks brood

aandacht-voor-broodDe laatste tijd krijgt 'brood' veel aandacht in de verschillende media. De berichten zijn niet altijd even positief, maar het zorgt wel dat steeds meer mensen zich bewust bezig gaan houden met hun dagelijkse voeding. Driekant is daar blij mee! Wij maken graag gebruik van nieuwe inzichten bij het ontwikkelen van onze producten. Zo hebben wij Haver-Amandelbrood ontwikkeld. Een geheel nieuw soort brood dat geen gluten bevat, koolhydraatarm, heel voedzaam en bovenal heel lekker is!

Eerlijk handel begint bij iedere voordeur!

Ambachtseconomie

Nu het weer tegen Pasen loopt, doen de ambachtslieden in de Lange Hofstraat weer hun inkopen. De bakkers hun meel en zuidvruchten, de bloemist mooie handgemaakte vazen, de modezaken zorgen er voor dat we op ons Paasbest gekleed kunnen zijn en natuurlijk niet te vergeten de Fairtrade chocolade paaseitjes.

Op de hoogte, op uw manier

Onze facebook pagina  

Volg ons via Twitter 

Via onze nieuwsbrief

Vul ons contactformulier in om 4 keer per jaar onze nieuwsbrief digitaal te ontvangen